Om oss

Solid juridisk kompetanse

Nettstedet hevingavboligkjop.no drives av Austin Lyngmyr & Co advokatfirma (austinlyngmyr.no).

Alle våre advokater er medlem i Advokatforeningen og tar ikke betalt før det foreligger oppdragsavtale med klient.

Hos oss vil du alltid få tildelt en advokat med solid kompetanse. Det er fritt advokatvalg og du kan benytte oss uansett hvor du bor. Dette koster deg ikke noe ekstra. Husk at ingen kan pålegge deg hvilken advokat du skal benytte. Heller ikke forsikringsselskapene kan legge føringer på ditt valg av advokat.

Uforpliktende førstevurdering av din boligsak

Har du kanskje en sak du vil gå videre med? Send oss gjerne en henvendelse for en vederlagsfri førstevurdering. Du kan benytte vårt kontaktskjema lenger ned på denne siden Vi sjekker alltid om du kan ha krav på å få dekket advokatutgifter gjennom dine forsikringer.

Boligadvokatene:

Advokat/managing partner
Thor Gunnar er daglig leder og partner i Austin Lyngmyr, og har de siste 20 år arbeidet med spørsmål knyttet til fast eiendom.
Senioradvokat
Senioradvokat Tori Herrem har mange års erfaring innen reklamasjonssaker etter avhendingsloven og bustadoppføringsloven, både for kjøpere, selgere, boligkjøperforsikrings-selskap, og eiendomsmeglere. Herrem har også lang erfaring som advokat i advokatfirma med fast eiendom, kontraktsrett og boligrett som arbeidsfelt.
Senioradvokat
Stian Jensen har mange års erfaring som advokat. Jensen har innen forsikring jobbet med flere problemstillinger knyttet til kjøp- og salg av bolig, nabokonflikter og generelt konflikter som kommer inn under forsikringsbransjens rettshjelpsdekning.
Advokat
Advokat Marita Moe arbeider særlig med saker innenfor bolig. Som advokat er Moe opptatt av å løse tvister på best mulig måte for klienten, der klientens ønsker og interesser vektlegges. Advokat Marita Moe har omfattende prosedyreerfaring, og har prosedert flere saker for både tingretten og lagmannsretten med gode resultater.
Advokat
Schiele fokuserer særlig på saker innen områdene fast eiendom og entreprise/håndverkertjenester. Av eiendomssaker håndterer han saker om alt fra mangler ved boligkjøp til tvister om grenser og spørsmål om rettigheter i eiendom – for både forbrukere og næringsdrivende. Innen entrepriseretten håndterer han særlig tvistesaker, både for forbrukere og for næringsdrivende.
Advokatfullmektig
Advokatfullmektig Martin Arntzen Olufsen har i flere år arbeidet som eiendomsmegler. Han har bred erfaring fra eiendom og jobber primært med saker knyttet til fast eiendom. I tillegg arbeider han med kontraktsrett.