Om oss

Solid juridisk kompetanse

Nettstedet hevingavboligkjop.no drives av Austin Lyngmyr & Co advokatfirma (austinlyngmyr.no).

Alle våre advokater er medlem i Advokatforeningen og tar ikke betalt før det foreligger oppdragsavtale med klient.

Hos oss vil du alltid få tildelt en advokat med solid kompetanse. Det er fritt advokatvalg og du kan benytte oss uansett hvor du bor. Dette koster deg ikke noe ekstra. Husk at ingen kan pålegge deg hvilken advokat du skal benytte. Heller ikke forsikringsselskapene kan legge føringer på ditt valg av advokat.

Uforpliktende førstevurdering av din boligsak

Har du kanskje en sak du vil gå videre med? Send oss gjerne en henvendelse for en vederlagsfri førstevurdering. Du kan benytte vårt kontaktskjema lenger ned på denne siden Vi sjekker alltid om du kan ha krav på å få dekket advokatutgifter gjennom dine forsikringer.

Boligadvokatene:

Advokat/managing partner
Thor Gunnar er daglig leder og partner i Austin Lyngmyr, og har de siste 20 år arbeidet med spørsmål knyttet til fast eiendom.
Advokat
Aasen er en erfaren boligadvokat advokat som i stor grad jobber med boligsaker for kjøpere mot eierskifteselskapene. Han har spesialisert seg på behandling av eierskiftesaker. Som advokat, legger Aasen vekt på en god kommunikasjon med klienten, hvor pedagogisk fremstilling av jussen står i fokus. Videre er Aasen effektiv, hvilket sikrer klienten god fremdrift i sin sak.
Advokat
Schiele fokuserer særlig på saker innen områdene fast eiendom og entreprise/håndverkertjenester. Av eiendomssaker håndterer han saker om alt fra mangler ved boligkjøp til tvister om grenser og spørsmål om rettigheter i eiendom – for både forbrukere og næringsdrivende. Innen entrepriseretten håndterer han særlig tvistesaker, både for forbrukere og for næringsdrivende.
Advokat
Advokat Hannah Rachel Cowan har særlig kompetanse på saker innen fast eiendom. Hun har behandlet mange boligtvister, og bistått både kjøper og selger
Advokat
Abelson håndterer alle type saker innen kjøpsrett, boligrett og saker om pengekrav.